ruitblinderen

Hoe zorg je voor een klik met jouw (potentiële) klant? Met een mooi beeld of met een pakkende video. De goede eerste indruk is een daalder waard. Dus zorg dat je jezelf laat zien, zoals je ook gezien wilt worden. Dan sta je gegarandeerd met 1-0 voor!

Krachtige kwaliteitsbeelden

Beeld en fotografie spelen een belangrijke rol bij de uitstraling van jouw folder, website of nieuwsbrief. Aansprekende foto’s geven je doelgroep een extra duwtje in de goede richting om concrete actie te ondernemen. Bureau van den Oever maakt de beelden die je nodig hebt. Dat kan fotografie van jouw producten zijn, maar onze fotograaf kan ook met je mee om je dag vast te leggen en in sfeerbeelden producten en diensten op locatie fotograferen. Onze fotograaf kijkt ook met het oog van een grafisch vormgever, dat biedt als voordeel dat de foto’s direct gebruikt kunnen worden. De fotograaf weet voor welk doel de beelden dienen, en welk effect ze teweeg brengen. Onze fotograaf is door Google gecertificeerd.

Video

Een professionele en goed vormgegeven bedrijfsfilm biedt een uniek kijkje in jouw bedrijf of in jouw product of diensten. Een bedrijfsfilm is voor vele doeleinden inzetbaar. Wij denken graag met je mee over de diverse mogelijkheden. Een bedrijfsfilm is geschikt om op jouw website en social media te tonen of om op een USB aan jouw doelgroepen te geven. Een bedrijfsfilmpje is ook een zinvol onderdeel van een bedrijfspresentatie of voor op een beurs of groot evenement.

Met korte pakkende filmpjes trek je de aandacht van jouw doelgroep, bijvoorbeeld op social media of op YouTube. Met deze filmpjes maak je de kijker nieuwsgierig naar het product of de dienst die je aanbiedt. Je kunt een korte introductie doen van het product of een aankondiging van een evenement.