Ruitbindeleren.nl

0513 - 46 00 33 info@sinnigeontwerp.nl

Menu

Webdesign

Hoger vindbaar in Google

Responsive Webdesign

Wat ons betreft is het voor de meeste bedrijven een goede zet om een responsive website te (laten) ontwikkelen. Met de opkomst van de mobiele apparaten en andere afwijkende schermformaten is het belangrijk dat de gebruiker te allen tijde een geoptimaliseerde website op zijn scherm ziet. Responsive webdesign is hiervoor op dit moment in onze ogen de beste aanpak. Wij ontwikkelen websites die helemaal van deze tijd zijn met de nieuwste technieken.
Lees meer

[tmq_gap size=”40″]

[tmq_gap size=”40″]

SEO vindbaarheid in Google

Hoger in Google: zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met behulp van SEO kan uw website hoger in de organische zoekresultaten van Google terecht komen. Google is één van de grootste zoekmachines. U kunt het beschouwen als een grote database met veel websites. Google maakt gebruik van automatische softwareprogramma’s om alle informatie voor hun database te verzamelen.

Bezoek van Google

De frequentie waarmee uw website bezocht wordt hangt af van de wijzigingen die op uw website plaatsvinden. Een actievere site wordt dus vaker bezocht door Google. Het doel van Google als zoekmachine is om aan de mensen die gebruik maken van de zoekmachine, zoeklijsten te tonen die zo relevant mogelijk zijn. Mensen kunnen op die manier up-to-date informatie krijgen.

Wie komt hoger in Google?

Niemand weet zeker hoe Google nu bepaalt welke websites hoger in Google komen te staan. Google houdt de exacte regels strikt geheim. Deskundigen op het gebied van zoekmachine marketing gaan ervan uit dat er door Google verschillende uitgangspunten worden gehanteerd zoals relevantie, snelheid, structuur en techniek.

Populariteit

De populariteit en autoriteit van uw website en bedrijf op het internet is van belang. Google heeft haar eigen manier die gebruikt wordt om te bekijken hoe populair een website is om deze hoger in Google te plaatsen. Er wordt onder andere gekeken naar het aantal links dat naar de pagina’s van een website verwijzen. De redenering die hierbij gebruikt wordt is dat er door andere websites gelinkt wordt naar informatie die ze nuttig en relevant vinden met betrekking tot een bepaalde zoekterm. Dit is dan ook een belangrijk aspect van zoekmachine marketing. Ook hierbij kan Sinnige Reclamebureau Gorredijk u van dienst zijn.

Bewezen SEO expert

Als bewezen SEO expert kunnen wij u helpen uw website beter vindbaar te maken in Google.nl. Wij hebben veel ervaring op het gebied van zoekmachine marketing en kunnen u van dienst zijn om de technieken toe te passen die van belang zijn om uw website hoog in Google te laten scoren. Na de optimalisatie van uw website voor de zoekmachines (Search Engine Optimalization of SEO) met zoekmachine marketing, kunt u er zeker van zijn dat uw website gevonden wordt. Sinnige Reclamebureau zorgt ervoor dat uw website in enkele weken hoger in Google komt.
Maak samen met ons een plan van aanpak!

Interesse? Neem contact met ons op per e-mail of telefonisch 0513 – 46 00 33

Lees meer